Челен товарач Komatsu WA350 – ПРОДАДЕНО

  • – Година на произв. – 1995 г.
    – Обем на кофата – 2,9 м.куб.
  • – Тегло- 16 т.
  • – Ш.№ 70369
  • -Мотор – Komatsu  S6D110 ,
  • – 169 к.с.
  • – Размер на гумите – 20.5х25

Цена – 19 900 лв.без ДДС

6 -KOMATSU WA 350

Komatsu